Menu Zavřeno

Připravujeme k 9-2021
velkorozměrný byt 2+1 (3+1) v 1NP vedlejší budovy Palackého 10/2570 - JBC

 

Popis objektu – vedlejší objekt vily Palackého 10/2570, Jablonec nad Nisou – architekt Robert Hemmrich:  3 patra (1PP, 1NP, 2NP)

Odkaz na objekt: MAPY GOOGLE

  • 1PP – sklepy , 2x garáž
  • 1NP – bytová jednotka 2+1 (případně 3+1) velikost 91m2 + příslušenství, sdílený balkon, sdílená zahrada
  • 2NP – bytová jednotka 2+1 (případně 3+1) velikost 87m2 + příslušenství, sdílený balkon, sdílená zahrada

Nyní nabízíme větší byt v 1NP. Velikost 91m2. Součástí bytu je sdílený balkon nad vchodem velikost 10m2. Část zahrady a nově vytvářená grilovací zóna je přístupná pro nájemce za předem definovaných podmínek. Parkování je možno vedle pozemku případně za poplatek na uzavřeném hlídaném dvoře.

Byt je vhodný pro 2 (maximálně 3) osoby. Součástí nájemní smlouvy jsou 2 podmínky: bez domácích mazlíčků, případné dítě starší 10 let. Celý objekt je kompletně rekonstruován od 12-2020 a jde o národní kulturní památku. Dokončení rekonstrukce vedlejší budovy 9-2021. Dokončení rekonstrukce hlavní budovy 6-2022 včetně rekonstrukce vnějších prvků na objektu. Rekonstrukce akceptuje původní historický stav, avšak se všemi moderními vymoženostmi (moderní koupelna, moderní kuchyně, LED osvětlení, datové rozvody, WIFI AC 300Mbps v každém bytě, cloudový datový systém pro celý objekt, alarm, kamerový systém, dálkově ovládaná vrata).

Podlahy vinyl v dekoru dřeva. Okna dřevěné repliky původních dřevěných oken. Koupelna hansgrohe, geberit, podlahové topení. Bezhlučné rozvody vody/odpadů. Kročejové izolace. Dveře a zárubně VOSTER/SAPELI. Hlavní dveře do bytu – renovované původní masivní dřevěné. Elektro komplet nové Schneider. Datové rozvody CAT6a – až 10Gbps. Podhledy SDK + LED podsvícením včetně izolace. Malba primárně bílá (možno změnit barevnost při uzavření smlouvy před dokončením).

Součástí nájemní smlouvy je možnost využít 6x ročně sportovní centrum v hlavní budově a 6x možnost ubytování v hostinském pokoji hlavní budovy (například pro návštěvy).

Předpokládaná cena měsíčního nájmu: 20 tis Kč/měsíčně + služby (topení, voda, popelnice, elektro, data, digitální TV ) 5500 Kč/měs pro 2 osoby.

bližší informace: info@realitypoint.cz 

Kliknutím na obrázek zobrazíte obrázek či projekt v plném rozlišení.